+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Koruna Reviews

Hotel ratings

85%
Very good

by 52 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    90%
  • Equipment

    84%
  • Comfort

    75%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 29.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den,

moc Vám děkujeme za krásné hodnocení, které nás velmi mile potěšilo. Jsme rádi, že jste byla při pobytu u nás naprosto spokojena a také, že jste byla ochotna vyjádřit svůj názor.
Budeme se na Vás těšit při Vašem příštím pobytu u nás.

S pozdravem
Tým Hotelu a Penzionu Koruna***

Lenka

single traveler, 28.6.2016

Raspenava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi nas potešila restaurace,jidlo zde bylo vyborne a urcite by jsme doporučili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den, paní Lenko,

moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Nejen kuchaře naší hotelové restaurace Vaše slova velice potěšila.
Jsme moc rádi, že jste byla s pobytem u nás spokojena, nemůžeme si snad přát víc, 10 z 10 je ovšem příjemným bonusem.
Těšíme se na Vás při příští návštěvě.

S pozdravem
Tým Hotelu a Penzionu Koruna***

Anonym

single traveler, 26.6.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den,

velice děkujeme za Vaši ochotu podělit se o svůj názor k ubytování v našem penzionu. Pokud byste měl/a i nějaké konkrétní připomínky ke zlepšení kvality našich služeb, budeme rádi, když se s námi o ně podělíte. Rádi bychom totiž ještě zmenšili tu rezervu celkové spokojenosti při Vaší příští návštěvě. Už teď se na Vás těší…

Tým Hotelu a Penzionu Koruna***
(Své náměty, připomínky či přání nám, prosím, napište na emailovou adresu koruna@hotelkoruna.cz. Děkujeme.)

Anonym

mature couple, 14.5.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Cena odpovídající ubytování. Dostupnost do centra. Parkování.

  • Nedostatek bílého nádobí, sklenic. Ve sprchovém koutě chybí polička nebo závěs na mycí gel, mýdlo.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den,
moc Vám děkujeme za hodnocení. Jsme velmi potěšeni, že jste byla naprosto spokojen/a s naším personálem.
Je to potvrzení toho, že mezi námi v hotelu (penzionu) to funguje přesně tak, jak má. To je pro nás důležité, neboť právě kvalita lidí je základem každého dobrého podniku. Jedině tak můžeme vůbec přemýšlet o dalším zlepšování našich služeb vám – našim milým hostům. Třeba právě v ještě důslednější péči o inventář na penzionu, apod.
Velice si vážíme Vašich konkrétních připomínek a ochoty vyjádřit svůj názor. Rozhodně se uvedenými nedostatky budeme zabývat a věříme, že při své příští návštěvě u nás budete ještě spokojenější.
To i díky Vaší sdílnosti, proto ještě jednou přijměte naše poděkování.

S pozdravem
Tým Hotelu Koruna***

Jiří

single traveler, 3.9.2015

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Byl jsem spokojen s ubytováním a čistotou včetně možnosti připojení na internet

  • nemám

Personál
6
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Penzion Koruna replied to this review.
Vážený pane Jiří,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Jsme moc rádi, že jste byl v našem penzionu KORUNA spokojen a těšíme se na Vaši příští návštěvu.
S pozdravem,
tým Hotelu KORUNA***.

p. Šamaj

mature couple, 24.8.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den pane Šamaji,
jsme velice potěšeni, že se Vám v našem penzionu Koruna*** líbilo a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
S pozdravem,
tým hotelu Koruna***

Dalibor Arvensif

single traveler, 7.8.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Robert Torda

group of friends, 31.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den pane Tordo, Vaše hodnocení nás mile potěšilo, budeme se těšit na Vaši další návštěvu a vynasnažíme se, aby se Vám u nás opět líbilo.

S pozdravem,
tým hotelu Koruna***

Boris Pivovar

single traveler, 1.3.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Super ubytování - čisto a pořádek !

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7
Penzion Koruna replied to this review.
"Vážený pane Pivovare, děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo a těšíme se na Vaši příští návštěvu u nás.
Tým Hotelu KORUNA***."

Boris

single traveler, 18.5.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Dobré a čisté ubytování !

  • Žádný minus nemám až na to stávání do 10:00. Možná lepší by bylo do 12:00 ?!?

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení, kterého si velmi vážíme. Check-out máme standardně nastaven do 10:00hod. pro všechny hosty, pozdější odjezd je samozřejmě možný na dotaz.

Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem
tým Hotelu KORUNA***

Lubor

single traveler, 16.5.2014

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Naším cílem je poskytovat Vám ty nejlepší služby tak, abyste se k nám rád vracel. Rádi bychom Vás požádali o více konkrétních informací či návrhů, jak bychom se mohli ještě více zlepšit. Děkujeme za jejich případné zaslání nejlépe na mail koruna@hotelkoruna.cz, popř. zde.

S pozdravem
tým Hotelu a Penzionu KORUNA***

Michal BUREŠ

single traveler, 10.4.2014

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • Vynikající dostupnost a poloha přímo v centru města.

  • Bydlel jsem v pokoji č. 14 - staré péřové peřiny, rozbitý ploténkový vařič, poničená plovoucí podlaha, mizivé vybavení kuchyňského kouta. Docela tristní, jak majitel nemá peníze na opravy a investice a spíše těží z toho, co má. Otázkou zůstává, zda je to trvale udržitelné. Za 620 Kč na noc jsem v Opavě už bydlel komfortněji.

Personál
9
Služby
5
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
3
Penzion Koruna replied to this review.
Vážený pane Bureši,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení. V tomto roce byly všechny pokoje na Penzionu KORUNA*** vybaveny novými matracemi, vyzdobeny novými závěsy a dále vymalovány. V měsíci květnu bylo do všech kuchyněk dodáno nové vybavení. V pravidelných investicích hodláme samozřejmě i nadále pokračovat. Snažíme se především o spokojenost a pohodlí našich hostů. Velice si vážíme každého názoru a rad, jak tyto pokoje konkrétně dále vylepšovat.

S pozdravem
tým Penzionu a Hotelu KORUNA***

Anonym

single traveler, 7.2.2014

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • + ochota personálu

  • - pokoj je dost strohý

Personál
10
Služby
9
Čistota
5
Komfort
2
Cena/kvalita
5
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. V době Vašeho prvního ubytování jsme byli na počátku rekonstrukce pokojů na penzionu. Nyní jsou již všechny pokoje stejně vybavené novými stínícími systémy a novými postelemi. Jsme rádi, že jste u nás vyzkoušela ubytování po rekonstrukci a že jste nyní naším stálým hostem. Velice si toho vážíme.

Anonym

single traveler, 17.1.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • kvalita ubytování odpovídala ceně

  • v rohu u postele ne zemi se vykytovaly chuchvalce čehosi co kdysy byly pravěpodobně část matrace

Personál
10
Služby
10
Čistota
5
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. V době Vašeho ubytování jsme částečně rekonstruovali pokoje a tak došlo k dočasnému snížení kvality úklidu pokojů, za což se omlouváme. V pokojích jsou nyní nové stínící systémy a nové postele s matracemi. Vzhledem k Vašim opakovaným návštěvám věříme, že zůstanete i do budoucna naším spokojeným hostem.

Renata

mature couple, 8.12.2013

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Slušné ubytování v centru města.

Personál
9
Služby
5
Čistota
10
Komfort
3
Cena/kvalita
9
Penzion Koruna replied to this review.
Vážená paní Renato, děkujeme za Vaše hodnocení penzionu KORUNA. Naším cílem je poskytovat Vám ty nejlepší služby tak, abyste se k nám i v budoucnu ráda vracela. Rádi bychom Vás proto požádali o více konkrétních informací či návrhů, jak bychom se mohli ještě více zlepšit v oblasti komfortu a služeb. Děkujeme za jejich případné zaslání nejlépe na mail koruna@hotelkoruna.cz, popř. zde a ještě jednou děkujeme za Váš čas a ochotu poskytnout nám zpětnou vazbu. Tým hotelu a penzionu KORUNA***.

Irena Lachmanová

single traveler, 7.11.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem velmi spokojena. Pokud bych potřebovala ubytování příště v daném regionu, vybrala bych si znovu tento hotel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den paní Lachmanová, velice si vážíme Vašeho hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a těšíme se na Vaši příští návštěvu u nás.

Anonym

mature couple, 7.11.2013

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Personál a čistota v pohodě

  • tvrdé matrace , snídaňové menu: oschlá rajčata a salámy nevábného vzhledu, bohužel

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
7
Penzion Koruna replied to this review.
Dobrý den, velice si vážíme Vašeho hodnocení a moc děkujeme za velice pozitivní hodnocení jak personálu, tak i čistoty našeho penzionu. Co se týká typu matrace, tak v tomto se snažíme zaměřit na "průměrného" hosta, což se nám zhruba z 90-ti % daří. Občas se bohužel stane, že některý z hostů je z domu zvyklý na výrazně tvrdší, nebo naopak měkčí matraci, což je zřejmě i Váš případ :-( Pokud si však zapamatujete číslo pokoje a při příští rezervaci nám jej sdělíte, bude-li to jen trochu možné, rádi Vám nabídneme jiný pokoj, kde by mohla být matrace lépe vyhovující Vašim představám.
Každopádně snídaně jsme okamžitě řešili s provozním vedoucím restaurace a byli jsme ujištěni o sjednání nápravy. Pokud by se tedy i v budoucnu vyskytl podobný problém, budeme velice rádi, pokud nás na něj upozorníte hned na místě - abychom mohli sjednat okamžitou nápravu. Budeme rádi, pokud nám i do budoucna zachováte svou přízeň a uděláme vše pro to, aby Vaše spokojenost při příštím pobytu byla 100%-ní.

Miroslav

mature couple, 20.10.2013

Čeština

  • Overall rating
70 %
  • Pokoj byl perfektně připraven a čistý.

  • Cedule umyjte po sobě nádobí, což je dost nezvyklé v uybtovacím zařízení.

Personál
10
Služby
2
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

single traveler, 2.10.2013

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • velmi milý a ochotný personál

  • starší hotel

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

František

mature couple, 10.8.2013

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • bez připominek

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.